Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kundestatus.dk/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/backup/includes/lib/srdb.class.php on line 854

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/kundestatus.dk/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-flash-messages.php on line 241
Håndværkerne siger | KundeStatus – Sagsstyring til håndværkere Håndværkerne siger – KundeStatus – Sagsstyring til håndværkere

Det siger håndværkerne om os

Positive udmeldinger om KundeStatus betyder alverden for os!

KundeStatus er nemt at bruge og alle vores teknikere har en App hvor de påfører timer, materialer, SKS, dokumenter, beskrivelser og den dialog der har været med kunden eller andre teknikere på samme sag. Dette gør at man er bedre rustet når man skal ud til kunden igen eller en anden tekniker skal overtage sagen.

Vi har på vores månedsmøde et fast punkt der hedder ris/ros til KundeStatus. Og alle vores teknikere er glade for systemet.

Tak for et godt system samt altid god og hurtig service.

Ejer Kenn Svantemann
Ejer Kenn Svantemann Fibotek

Det er et super fedt system, det bliver vi meget glade for. Jeg har set flere lignende systemer men som har været alt for besværligt at bruge, og så ved I godt hvad der sker – så gider folk ikke bruge det!

Theis Nørrelund
Theis Nørrelund Næstved El Service

KundeStatus har været nemt at gå til og har skabt et større overblik over mine igangværende projekter. Slut med at holde styr på papirslapper, med noter og materialer. Med KundeStatus er eftersyn og afprøvning gjort til en mere naturlig del af en arbejdsopgave. Jeg kan klart anbefale det til andre installatører.

Jonni de Bie
Jonni de Bie JDB EL-Teknik

Som ny bruger af KundeStatus er jeg blevet mødt af et system, der er utroligt nemt og overskueligt at bruge. Det giver et godt overblik over alle vores opgaver, og integrationen til Dinero er vi glade for. Christian fik hjulpet os godt i gang med at bruge systemet og er lydhør efter vores ønsker og behov.

Rasmus Herlufsen
Rasmus Herlufsen OneTech ApS

Efter jeg er begyndt at bruge KundeStatus, har jeg ikke dårlig samvittighed over manglende fakturering, eller glemte materialer på opgaverne, udgiften jeg har til KundeStatus tjener sig ind mange gange da jeg får lavet fakturen hos kunden.

Bent Petersen
Bent Petersen Elektricon

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/kundestatus.dk/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13