Integration til e-conomic

Med vores integration til regnskabsprogrammet e-conomic gør vi det muligt for dig at oprette en faktura med kun ét enkelt klik.

Video - sådan virker det!

Opret en faktura med kun ét klik

KundeStatus har udarbejdet en integration der virker sammen med e-conomic der er et online regnskabsprogram med over 90.000 kunder.

Det fungerer således at du blot udarbejder dine sager i KundeStatus som du plejer, og når du er færdig med sagen, kan du i KundeStatus trykke på knappen "Overfør og opret faktura", hvorefter systemet selv opretter en faktura kladde i e-conomic der er klar til at blive afsendt til kunden.

KundeStatus – Sagsstyring til håndværkere

KundeStatus – Sagsstyring til håndværkere

Disse informationer bliver automatisk overført til E-conomic

  • Beskrivelse af sagen
  • Materialer brugt på sagen
  • Antal arbejdstimer og kørselstimer + eventuelle haste udkald
  • Kundens adresse og faktureringsoplysninger

 

Systemet sørger automatisk for at tilføje dine materialepriser og dine timepriser for arbejde og kørsel på fakturaen. Desuden tilføjer vi også sagens beskrivelse på fakturaen, så både du og kunden kan se hvad der er blevet lavet.

Har du ikke oprettet kunden og materialerne i e-conomic? Intet problem, det opretter KundeStatus automatisk for dig!

Med KundeStatus integrationen til e-conomic slipper du alså for en masse tastearbejde. Fakturering bliver en mere naturlig del af arbejdet, da du faktisk uden at tænke over det, laver fakturaen samtidig med at du indtaster timer, materialer og beskrivelse på sagen. Benytter du e-conomic som regnskabsprogram er denne integration et must!